Looking For Anything Specific?

Μονοκαρυα Ευβοιασ : Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ... - Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που μετέδωσε το open στις οποίες φαίνονται οι καπνοί της μεγάλης πυρκαγιάς που κατακαίει την εύβοια να «καταπίνουν» το χωριό βούτας.

Μονοκαρυα Ευβοιασ : Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ... - Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που μετέδωσε το open στις οποίες φαίνονται οι καπνοί της μεγάλης πυρκαγιάς που κατακαίει την εύβοια να «καταπίνουν» το χωριό βούτας.. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Στο μεταξύ, η δημοτική αρχή να προσπαθεί να δημιουργήσει ζώνες προστασίας γύρω από τα χωριά ελληνικό, αβγάρια, γαλατσώνα και μονοκαρυά. Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς ιστιαία και αιδηψό. Μαίνεται η φωτιά στη βόρεια εύβοια. Εφιαλτική ήταν η νύχτα στην εύβοια με το πύρινο μέτωπο να μαίνεται σε ροβιές, μουρτιά, κεχριές και λίμνη, όπου πραγματοποιήθηκε απομάκρυνση των πολιτών με πλωτά μέσα, ενώ στις φλόγες.

Μονοκαρυά, στην κοιλάδα που σχηματίζει ο πόταμος ξηριάς βρίσκετε η μονοκαρυά, ανατολικά του βουνού μεγαλόχαρη με υψόμετρο 491 μέτρα. Παρά το ότι στη β. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας» αναφέρεται χαρακτηριστικά. Δύσκολες είναι οι στιγμές στην εύβοια στα χωριά μονοκαρυά, βουτάς, βασιλικά, ψαροπούλι, που δοκιμάζονται αυτή την ώρα και αναμένεται να δοθεί σφοδρή μάχη κατοίκων, εθελοντών και. Αυτή την ώρα το μέτωπο που κινείται προς τη νότια πλευρά είναι έξω από τα χωριά χωρίς να απειλεί άμεσα κατοικημένες περιοχές.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ...
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ... from www.musiccorner.gr
Για να δεις το βίντεο. Μαίνεται η φωτιά στη βόρεια εύβοια. Σε πλήρη εξέλιξη είναι η τεράστια πυρκαγιά στη βόρεια εύβοια. Μονοκαρυά, στην κοιλάδα που σχηματίζει ο πόταμος ξηριάς βρίσκετε η μονοκαρυά, ανατολικά του βουνού μεγαλόχαρη με υψόμετρο 491 μέτρα. Ακολούθησε νέο μήνυμα προς όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τους οικισμούς και να κινηθούν επίσης προς ιστιαία. Δύσκολες είναι οι στιγμές στην εύβοια στα χωριά μονοκαρυά, βουτάς, βασιλικά, ψαροπούλι, που δοκιμάζονται αυτή την ώρα και αναμένεται να δοθεί σφοδρή μάχη κατοίκων, εθελοντών και. Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που μετέδωσε το open στις οποίες φαίνονται οι καπνοί της μεγάλης πυρκαγιάς που κατακαίει την εύβοια να «καταπίνουν» το χωριό βούτας. Εικόνες αποκάλυψης εκτυλίσσονται στη βόρεια εύβοια, καθώς η φωτιά περικυκλώνει χωριά σε άμεση ετοιμότητα βρίσκονται στην περιοχή βασιλικά ευβοίας ένα πλωτό σκάφος του λιμενικού, ένα.

Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία.

Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Μήνυμα στάλθηκε και σε όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα. Εύβοια από νωρίς το απόγευμα επιχειρούν συνολικά 9 εναέρια μέσα, πλέον είναι πολύ αργά για να ελεγχθεί το μέτωπο. «λύγισε» στον αέρα δημοσιογράφος της ερτ από το μέγεθος της καταστροφής. «αν βρίσκεστε στη μονοκαρυά ή κάτω μονοκαρυά ευβοίας εκκενώστε τώρα προς ιστιαία. Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα τους οικισμούς τους. «στην εύβοια η μάχη θα συνεχιστεί όλη τη νύχτα, με πολύ μεγάλη ένταση από όλες τις δυνάμεις», είπε ο νίκος χαρδαλιάς. Ακολούθησε νέο μήνυμα προς όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τους οικισμούς και να κινηθούν επίσης προς ιστιαία. Ανεξέλεγκτη η φωτιά, διαδοχικές εκκενώσεις οικισμών όλο και πιο κοντά στην ιστιαία. Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς ιστιαία και αιδηψό. Βρες επιχειρήσεις και επαγγελματίες στη μονοκαρυά ευβοίας και για κάθε μία θα βρεις: Παρά το ότι στη β. Δύσκολες είναι οι στιγμές στην εύβοια στα χωριά μονοκαρυά, βουτάς, βασιλικά, ψαροπούλι, που δοκιμάζονται αυτή την ώρα και αναμένεται να δοθεί σφοδρή μάχη κατοίκων, εθελοντών και.

Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας» αναφέρεται χαρακτηριστικά. Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που μετέδωσε το open στις οποίες φαίνονται οι καπνοί της μεγάλης πυρκαγιάς που κατακαίει την εύβοια να «καταπίνουν» το χωριό βούτας. Συνεχείς εντολές για εκκενώσεις οικισμών ενώ το πύρινο μέτωπο κατευθύνεται προς ιστιαία. Αυτή την ώρα το μέτωπο που κινείται προς τη νότια πλευρά είναι έξω από τα χωριά χωρίς να απειλεί άμεσα κατοικημένες περιοχές. Δραματική παραμένει η κατάσταση στην εύβοια καθώς ο πύρινος δράκος καταπίνει αδηφάγα τις πράσινες πανέμορφες εκτάσεις με την παρθένα βλάστηση αφήνοντας στο πέρασμά του καταστροφές.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ...
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ... from www.musiccorner.gr
Αν βρίσκεστε στη μονοκαρυά ή κάτω μονοκαρυά #ευβοίας εκκενώστε τώρα προς μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω. Δραματική παραμένει η κατάσταση στην εύβοια καθώς ο πύρινος δράκος καταπίνει αδηφάγα τις πράσινες πανέμορφες εκτάσεις με την παρθένα βλάστηση αφήνοντας στο πέρασμά του καταστροφές. Δύσκολες είναι οι στιγμές στην εύβοια στα χωριά μονοκαρυά, βουτάς, βασιλικά, ψαροπούλι, που δοκιμάζονται αυτή την ώρα και αναμένεται να δοθεί σφοδρή μάχη κατοίκων, εθελοντών και. Μονοκαρυά, οικισμός (υψόμ.180 μ.) του νομού εύβοιας. Αυτή την ώρα το μέτωπο που κινείται προς τη νότια πλευρά είναι έξω από τα χωριά χωρίς να απειλεί άμεσα κατοικημένες περιοχές. Για να δεις το βίντεο. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα τους οικισμούς τους.

Αν βρίσκεστε στη μονοκαρυά ή κάτω μονοκαρυά #ευβοίας εκκενώστε τώρα προς μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω.

«στην εύβοια η μάχη θα συνεχιστεί όλη τη νύχτα, με πολύ μεγάλη ένταση από όλες τις δυνάμεις», είπε ο νίκος χαρδαλιάς. Αν βρίσκεστε στη μονοκαρυά ή κάτω μονοκαρυά #ευβοίας εκκενώστε τώρα προς μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω. Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που μετέδωσε το open στις οποίες φαίνονται οι καπνοί της μεγάλης πυρκαγιάς που κατακαίει την εύβοια να «καταπίνουν» το χωριό βούτας. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Ειδικότερα, ενημέρωσε πως η πυρκαγιά έχει δημιουργήσει δύο μέτωπα. Βρες επιχειρήσεις και επαγγελματίες στη μονοκαρυά ευβοίας και για κάθε μία θα βρεις: Δύσκολες είναι οι στιγμές στην εύβοια στα χωριά μονοκαρυά, βουτάς, βασιλικά, ψαροπούλι, που δοκιμάζονται αυτή την ώρα και αναμένεται να δοθεί σφοδρή μάχη κατοίκων, εθελοντών και. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας» αναφέρεται χαρακτηριστικά. Στο μεταξύ, η δημοτική αρχή να προσπαθεί να δημιουργήσει ζώνες προστασίας γύρω από τα χωριά ελληνικό, αβγάρια, γαλατσώνα και μονοκαρυά. «αν βρίσκεστε στη μονοκαρυά ή κάτω μονοκαρυά ευβοίας εκκενώστε τώρα προς ιστιαία. Εύβοια από νωρίς το απόγευμα επιχειρούν συνολικά 9 εναέρια μέσα, πλέον είναι πολύ αργά για να ελεγχθεί το μέτωπο. Ακολούθησε νέο μήνυμα προς όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τους οικισμούς και να κινηθούν επίσης προς ιστιαία. Μήνυμα στάλθηκε και σε όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα.

Εικόνες αποκάλυψης εκτυλίσσονται στη βόρεια εύβοια, καθώς η φωτιά περικυκλώνει χωριά σε άμεση ετοιμότητα βρίσκονται στην περιοχή βασιλικά ευβοίας ένα πλωτό σκάφος του λιμενικού, ένα. Βρες επιχειρήσεις και επαγγελματίες στη μονοκαρυά ευβοίας και για κάθε μία θα βρεις: Εύβοια από νωρίς το απόγευμα επιχειρούν συνολικά 9 εναέρια μέσα, πλέον είναι πολύ αργά για να ελεγχθεί το μέτωπο. «αν βρίσκεστε στη μονοκαρυά ή κάτω μονοκαρυά ευβοίας εκκενώστε τώρα προς ιστιαία. Στο μεταξύ, η δημοτική αρχή να προσπαθεί να δημιουργήσει ζώνες προστασίας γύρω από τα χωριά ελληνικό, αβγάρια, γαλατσώνα και μονοκαρυά.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ...
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ... from www.musiccorner.gr
Βρες επιχειρήσεις και επαγγελματίες στη μονοκαρυά ευβοίας και για κάθε μία θα βρεις: Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα τους οικισμούς τους. Ειδικότερα, ενημέρωσε πως η πυρκαγιά έχει δημιουργήσει δύο μέτωπα. Αυτή την ώρα το μέτωπο που κινείται προς τη νότια πλευρά είναι έξω από τα χωριά χωρίς να απειλεί άμεσα κατοικημένες περιοχές. Το πύρινο μέτωπο στην εύβοια έχει φουντώσει, όπως φαίνεται και στις εικόνες που μετέδωσε από το σημείο το συνεργείο του star. Συνεχείς εντολές για εκκενώσεις οικισμών ενώ το πύρινο μέτωπο κατευθύνεται προς ιστιαία. «στην εύβοια η μάχη θα συνεχιστεί όλη τη νύχτα, με πολύ μεγάλη ένταση από όλες τις δυνάμεις», είπε ο νίκος χαρδαλιάς. Μονοκαρυά, στην κοιλάδα που σχηματίζει ο πόταμος ξηριάς βρίσκετε η μονοκαρυά, ανατολικά του βουνού μεγαλόχαρη με υψόμετρο 491 μέτρα.

Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς ιστιαία και αιδηψό.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η τεράστια πυρκαγιά στη βόρεια εύβοια. Μαίνεται η φωτιά στη βόρεια εύβοια. Για να δεις το βίντεο. Αυτή την ώρα το μέτωπο που κινείται προς τη νότια πλευρά είναι έξω από τα χωριά χωρίς να απειλεί άμεσα κατοικημένες περιοχές. Συνεχείς είναι από το πρωί σήμερα οι εκκλήσεις κατοίκων και. «στην εύβοια η μάχη θα συνεχιστεί όλη τη νύχτα, με πολύ μεγάλη ένταση από όλες τις δυνάμεις», είπε ο νίκος χαρδαλιάς. «αν βρίσκεστε στη μονοκαρυά ή κάτω μονοκαρυά ευβοίας εκκενώστε τώρα προς ιστιαία. Αν βρίσκεστε στη μονοκαρυά ή κάτω μονοκαρυά #ευβοίας εκκενώστε τώρα προς μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω. Εφιαλτική ήταν η νύχτα στην εύβοια με το πύρινο μέτωπο να μαίνεται σε ροβιές, μουρτιά, κεχριές και λίμνη, όπου πραγματοποιήθηκε απομάκρυνση των πολιτών με πλωτά μέσα, ενώ στις φλόγες. Βρες επιχειρήσεις και επαγγελματίες στη μονοκαρυά ευβοίας και για κάθε μία θα βρεις: Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα τους οικισμούς τους. Εικόνες αποκάλυψης εκτυλίσσονται στη βόρεια εύβοια, καθώς η φωτιά περικυκλώνει χωριά σε άμεση ετοιμότητα βρίσκονται στην περιοχή βασιλικά ευβοίας ένα πλωτό σκάφος του λιμενικού, ένα. Παρά το ότι στη β.

Posting Komentar

0 Komentar